UVJETI POSLOVANJA

Kupnja i povrat robe

Če ste BubbleBum naročili preko naše spletne strani in z nakupom niste zadovoljni, izdelek lahko vrnete v roku 14 koledarskih dni od dneva nakupa. Izdelek je potrebno vrniti v enakem stanju, kot ste ga prejeli, torej v neodprti embalaži, nenapihnjen in neuporabljen, skupaj s priloženim računom. Izdelek vam po želji zamenjamo ali pa vam vrnemo kupnino v roku 10 delovnih dni. Ukoliko ste BubbleBum naručili putem naše internetske stranice, a s kupnjom niste zadovoljni, proizvod možete vratiti u roku od 14 kalendarskih dana od dana kupnje. Proizvod je potrebno vratiti u istom stanju u kojem ste ga preuzeli, odnosno u zatvorenoj ambalaži, neiskorištenog i ispuhanog zajedno s priloženim računom. Proizvod ćemo vam po želji zamijeniti ili ćemo vam vratiti iznos nabavne cijene u roku od 10 radnih dana.

Napomena:

  • Za proizvode koji su vraćeni u otvorenoj ambalaži i koji su već korišteni, iznos nabavne cijene ne vraćamo, osim ukoliko je proizvod bio oštećen i prije kupnje.
  • Proizvod je moguće vratiti samo u državi u kojoj je kupljen.

Određivanje cijena

Ukoliko BubbleBum trajno snizi cijenu svog proizvoda, u roku od 14 dana od vaše kupnje možete zatražiti povrat razlike u cijeni. Potrebno je priložiti original računa i vaš zahtjev podnijeti u roku od 14 dana od dana promjene cijene. Molimo vas imajte na umu da se mogućnost povrata ne odnosi na akcijske i posebne ponude kao ni na privremeno sniženje cijena..

Dostupnost proizvoda i moguća ograničenja

S obzirom na popularnost proizvoda i stanje zaliha, BubbleBum zadržava pravo ograničavanja broja proizvoda dostupnih u online trgovini, kao i pravo dodatne provjere prije potvrde potražnje ili kupnje putem internetske stranice BubbleBum.hr.